WoonEvent 2007 Zwolle

Foto van auteur

Van 8 t/m 11 maart worden de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot een sfeervolle woonbeurs. Op WoonEvent vindt u prachtige presentaties van exposanten en wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijk advies.

 

Er is een doorlopend programma vaninteressante workshops en demonstraties waar u als bezoeker aan deel kunt nemen.WoonEvent is de ideale plek om inspiratie en ideeën op te doen. Met verschillende stijlen en merken op alle gebieden, biedt WoonEvent een verfrissende kijk op de totale wooninrichting. Van meubilair, verlichting en decoratie tot huizenaanbod, sauna’s en vloeren. WoonEvent is dé complete beurs!

Met het Raadspel de Hotspot zijn er binnenkort via Weblog Zwolle vrijkaarten voor WoonEvent 2007 te winnen !!!

Adviespaviljoen

Verlangt u er ook naar om de lente weer in huis te halen? Om de mooie kleuren die u buiten ziet in uw interieur te verwerken? Of wilt u misschien de slaapkamer romantisch verlichten of uw werkkamer efficiënter indelen? Voor praktische woonproblemen kunt u terecht op het adviesplein waar architecten, ontwerpers en decorateurs u een vernieuwende en creatieve oplossing bieden.

Met deze tips kunt u thuis direct aan de slag. Voor echt op maat gesneden advies kunt u natuurlijk foto’s of een plattegrond van uw kamer meenemen!

Workshops

Creatief of niet, iedereen kan gratis meedoen met een van de workshops. Na afloop gaat u naar huis met een vrolijke bloempot, een gezellig sfeerlichtje, een prachtig theeboeket, een mooi mozaïek of een ‘gepimpte’ pepermolen!

Demonstraties

Tijdens de demonstratie ‘houtsnijden’ ziet u hoe met hout prachtige kunstwerken worden gecreëerd. Een echte ambachtsman laat zien hoe hij prachtige decoraties maakt met eeuwenoude technieken van glas-in-lood. Bij de demonstratie ‘Introductie in de aromatherapie’ leert u hoe u met etherische oliën uw eigen huisparfum maakt. In welke kamer gebruikt u de verschillende parfums? Kijk, luister en ruik!

Bouwen & Klussen

Wilt u graag een nieuw plafond in uw huis of wilt u gas en energie besparen? U kunt voor informatie en tips terecht bij het Bouwen & Klussen. De standhouders demonstreren hun producten en staan klaar om u goed advies te geven.

Openingstijden en prijzen WoonEvent

Donderdag 8 t/m zondag 11 maart 2007

Donderdag en vrijdag: 13.00 tot 22.00 uur

Zaterdag en zondag:             10.00 tot 18.00 uur

 

Locatie:                                    IJsselhallen – Zwolle

 

Entreeprijs:                   Volwassenen                 € 8,50

                                    Kinderen 6 – 16 jaar            € 4,-

                                    Kinderen tot 6 jaar            gratis

65+             € 7,50 en op donderdagmiddag gratis op vertoon van 65+pas

Gratis parkeren

 

 

Nieuw

Gratis professionele kinderopvang voor kinderen van 1 t/m 7 jaar op zaterdag en zondag.

 

Meer informatie:            www.woonevent.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)