Stoffenspektakel Zwolle grootste van Europa

Foto van auteur

De lente editie van Stoffen Spektakel in Zwolle vindt plaats op woensdag 7 maart in de IJsselhal. Tijdens dit Stoffenspektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers via hun dealers de nieuwste voorjaarscollecties van deze lente aan het grote publiek. Tijdens deze première kunt u de nieuwste lente- en zomerstoffen als eerste komen bekijken, voelen en kopen.

Stoffen Spektakel is inmiddels een begrip in Zwolle welke door duizenden mensen wordt bezocht. Speciaal op dit Stoffen Spektakel zullen in ruimste omvang de nieuwste stoffen voor het eerst dit seizoen gepresenteerd worden. Meer dan 70 leveranciers hebben hun medewerking toegezegd en er worden circa 220 kramen bemand. Hiermee heeft het Stoffen Spektakel nog steeds de grootste aanbod in heel Europa! Allerlei prachtige effen, bedrukte en geborduurde linnens, zijde, jeans, stijlvolle zomerse borduursels en de bijbehorende patronen, maar natuurlijk ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen zult u er als in eerdere edities vinden. De keuze is zeer divers. Zo vindt u stoffen vanaf €1,50 per meter maar ook haute couture stoffen uit hogere prijsklassen. Kortom een hele brede selectie.

Ook aan de demonstratie van naaimachines en lockmachines is hard gewerkt. Naaimachinehandel Bennink uit Almelo zal samen met Bernina naaimachines uit Zwitserland de nieuwste machines demonstreren en de nieuwste technieken uitleggen. Er zijn meerdere demonstratrices aanwezig en ook modevakscholen zijn present om u te laten zien wat u zelf allemaal kunt maken. Zoals altijd is het evenement voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. Ook het parkeren is gratis. Voor de mensen die overdag moeten werken is Zwolle een uitkomst!  Allen hier zijn de openingstijden van 9.30 uur s’-morgens tot 21.00 uur s’-avonds.

Verplaatsing datum

In verband met biddag is de beoogde 14e maart geschrapt en vervangen door woensdag de 7e maart. Op de editie in september zijn kaartjes verspreid waarop dus een foutieve datum is vermeld. Toen was de organisatie nog niet duidelijk dat biddag op woensdag de 14e zou vallen. Uit respect voor deze dag heeft Stoffen Spektakel op deze dag geen activiteiten gepland.

Succesvolle eerdere edities

De eerste edities van Stoffenspektakel hebben laten zien dat zelf kleding maken nog steeds een zeer gewilde bezigheid is. De bezoekersenquête wees uit dat meer dan 12.000 bezoekers speciaal voor het Stoffen Spektakel naar de IJsselhallen in Zwolle waren gekomen en de sfeer werd gemiddeld met een 8,2 beoordeeld!

Op www.stoffenspektakel.nl vindt u uitgebreide informatie over dit evenement.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)