Mix The Beat scholierenfeest met K-Liber4Life

Foto van auteur

Woensdag 7 maart nemen scholieren poptempel Hedon in Zwolle over dankzij het Check it Out! project in Hedon. “Mix The Beat” wordt een avond voor en door scholieren waarbij grenzen vervagen en uitersten worden opgezocht. Ga je voor Bubbling of Hardrock? Voor streetdance of vuurspuwen? Tijdens Mix The Beat kan je zelf de keuze maken, want het is allemaal aanwezig. Zorg er wel voor dat je headliner K-Liber4Life (voorheen K-Liber) niet mist want daar krijg je zeker spijt van!

Mix The Beat is het thema van de eerste Check it Out! van dit jaar. VMBO scholieren van het Diezer College mochten zelf bepalen hoe hun ideale stapavond eruit zou moeten zien. Uit een groot aantal ideeën is er uiteindelijk één gekozen en vanavond wordt deze georganiseerd door de scholieren zelf.

Ingehouden hebben ze zich niet en grenzen worden ruim overschreden. Vanavond hebben we een mix van totaal verschillende acts en muziekstijlen. Hoogtepunt van de avond wordt zonder twijfel het dampende optreden van K-Liber4life, de meest succesvolle bubblinggroep van Nederland. Daar lijnrecht tegenover staan de Zwolse hardrockers FullFilled die met MadStylez en rap een extra bijzondere toegift doen. Laatstgenoemde showen daarnaast ook nog hun breakdance skills tijdens een supervette demo. Dat streetdance hot is bewijst Xplosion met coole moves op het podium. En het blijft niet alleen bij kijken. Toekomstige talenten krijgen een kans tijdens de Mix The Beat Talentshow waar ook nog eens prijzen te winnen zijn! Alsof dit alles nog niet genoeg is krijgt de avond een slot waarbij iedereen in vuur en vlam staat dankzij een vurige show van de Warriors of Light. Als dit geen ultieme mix is.

Deze avond wordt georganiseerd door en voor jongeren, hierdoor is er alleen toegang voor jongeren in de leeftijd 14 tot 20 jaar (let op ID verplicht!)

Check it Out! Mix The Beat wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle en Ria van Diffelen (Xplosion)

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Entree is €5,00 (excl. €1,- servicekosten). Open van <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>20:00 uur tot 00:00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)