Zuco 103 laat temperaturen stijgen

Foto van auteur

Koud is het al een tijd niet geweest en dat zit er ook niet echt aan te komen. Sterker nog, donderdag 8 maart zou wel eens te boek kunnen gaan als de warmste avond van dit jaar. Zwoel wordt het zeker wanneer de prachtige Braziliaanse Lilian Vieira en haar band Zuco 103 zo rond een uurtje of negen het podium van Hedon in Zwolle beklimt. Verwacht een onweerstaanbare show vol Latin, Jazz & Drum ’n Bass en bereid je voor op een avondje ongegeneerd dansen, wedden dat je mee doet?

 

Zuco 103 heeft zichzelf al vele malen bewezen in Hedon. Geen optreden is het zelfde, maar dansen zul je gegarandeerd. Niet voor niets is het één van de beste live bands van Nederland. De Braziliaanse zangeres Lilian Vieira vond samen met drummer Stefan Kruger en toetsenist Stefan Schmid een perfecte balans tussen Latin, Jazz en Drum ’n Bass. Live wordt dit warme geluid nog eens aangevuld met percussie en een scratchende DJ. Stilstaan is gewoon onmogelijk. Op 8 maart is het even zomer als Zuco <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>103 in Hedon op het podium staat.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Deuren gaan open om 20:30 uur en Zuco begint om 21:00 uur. Een kaartje kost €12,00 (excl. €1,00 servicekosten)  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)