Hiphop en reggae met Postman

Foto van auteur

Met het nieuwe album ‘Green’ bevestigt Postman (dinsdagavond nog met zangeres Anouk in ‘De wereld draait door’) de positie als beste hiphop/reggae groep van Nederland. Niet vreemd dus dat Hedon er trots op is dan de ‘Nederlandse Amerikaan’ op 28 oktober in de Zwolse popzaal optreedt.

‘Postman’ inderdaad – niet ‘Postmen’. Frontman The Anonymous Mis besloot na de breuk met de twee andere kernleden van de groep onder de enkelvoudige naam verder te gaan. Het nieuwste, vierde Postman album is er echter niet kaler op geworden. In tegendeel: de nummers lijken meer volwassen en solide dan op de vorige twee, minder succesvolle Postmen platen. Moderne hiphop, oude soul en onvervalste reggae, aangevuld met gospel en bluesinvloeden. The Anonymous Mis, bij vrienden en vrouwlief Anouk ook wel bekend als Remon Stotijn, koos op dit album voor een persoonlijke insteek.

De periode voorafgaande aan de albumopnames was niet makkelijk, met name door de breuk met de twee andere postbodes Shyrock en G-Boah. De teksten op het nieuwe album gaan over deze periode en over de voorafgaande jaren, met thema’s als vriendschap, afgunst en ambitie. Live kent Postman een heel nieuwe en zeer uitgebreide bezetting met achtergrondkoor, gitaar, bas, drum en keyboards. De zaal gaat zaterdag 28 oktober open om 20:30u. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Hiphop en reggae met Postman”

Reacties zijn gesloten.