Punten blijven in Zwolle

Foto van auteur

Vorige week greep Zwolle op de slotdag naast de 5 e periodetitel. Maar de start in de zesde en laatste periode begon goed met een 3-1 overwinning  op MVV.


Met dank aan de samenwerking met: FC Update!

Toch ging Zwolle haperend van start in het Oosterenkstadion. Binnen tien minuten stond de thuisclub op achterstand, dankzij de zestiende seizoensgoal van Gommans. Jongsma (30’) en Zuidam (penalty, 37’) herstelden de schade nog voor rust.

Na de hervatting nam Zwolle veilig afstand van de gasten uit Maastricht, door de treffer van de Braziliaanse verdediger Botteghin.  Hoewel de finish nog ver weg is, doet Zwolle weer mee in de race om de laatste periode.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Punten blijven in Zwolle”

  1. Beste Roy,

    Dat wil ik (wij van Weblog Zwolle) heel graag gaan doen, maar we hebben aan het begin van het voetbalseizoen geen toestemming gekregen van de FCâ??? ( wel voor de persdag trouwens) en daarom moeten we het zo doen.

  2. Het was natuurlijk nog steeds troosteloos met 3500 bezoekers. Maar in gedachten nemend dat er dit seizoen ook wedstrijden zijn geweest waar iets meer dan de helft van dit aantal zat, gaat het de goede kant op. Je ziet iedere wedstrijd weer een paar honderd meer mensen komen.

Reacties zijn gesloten.