DJ Quintin en Lucien Foort komen naar Zwolle

Foto van auteur

De PitchUp Club in Hedon te Zwolle is een party waarbij we niet 1 stijl muziek draaien maar juist heel breed kunnen en willen zijn. Eigenlijk weer terug naar het oude concept van vroeger; HOUSE.

Voor de maart editie hebben we weer een top DJ gestrikt en daarnaast ontbreekt het niet aan alle elementen waardoor Hedon’s Clubnight inmiddels een behoorlijke status heeft bereikt; denk aan bijzondere acts, danseressen, Chill-Out Zone, verassingen en uiteraard de beste DJ’s uit de scene.

Lucien Foort uit Rotterdam scoort zijn eerste wereldwijde dancehits samen met de Belgische producer Olivier Abbeloos onder de naam Quadrophonia. Vanaf 1994 is hij solo actief als producer en dj. Hij maakt mixalbums, draait zijn progressive en techhouse wereldwijd op festivals en in clubs en maakt remixen voor internationale acts als Dirty Vegas (Days Go By), Appleton (Don’t Worry), Kosheen (Face In A Crowd) en Gold Digger (Trailor Trash). Lucien Foort runt samen met zijn vrouw Dymphna het eigen bedrijfje Melody Paradise en de labels Multitracks en MelPar.

DJ Quintin heeft Hedon al vaker versteld doen staan. Niet voor niets mocht hij met niemand minder dan Tiësto mee tijdens zijn succesvolle 2005 tour. Daarnaast draaide hij al op vele grote feesten en festivals.

Resident dj Pacific spijkert hard aan de weg, Er verschijnen regelmatig nieuwe nummers van dj Pacific op Vinyl en deze worden wereldwijd goed ontvangen. Deze zomer draaide hij oa op het Fullmoon festival in Thailand.

Open 22:00 / aanvang 22:00 / € 12,50

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “DJ Quintin en Lucien Foort komen naar Zwolle”

Reacties zijn gesloten.