Jeugdleider HTC in Zwolle stapt op na bedreigingen

Foto van auteur

Na bestookt te zijn met honderden dreigbrieven stopt een jeugdleider van de Zwolse voetbalvereniging HTC met zijn werkzaamheden.

Aanleiding is dat andere clubs weigeren te spelen tegen het team dat de man begeleidde. De man wordt al jaren bedreigd en uitgemaakt voor pedofiel. De club heeft hem altijd gesteund, en ontkent de aantijgingen. De dreigbrieven werden behalve naar de jeugdleider en de club ook naar andere clubs en zelfs naar wildvreemde mensen gestuurd. De politie heeft het onderzoek naar de brieven weer opgepakt, nadat het was stilgelegd door gebrek aan informatie. Of er tegen de jeugdleider aangifte is gedaan wil de politie niet zeggen.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Jeugdleider HTC in Zwolle stapt op na bedreigingen”

 1. Er loopt daar ook een jongedame die leidster is/was van een jongenselftal die het leuk vond te flirten met de vaders van die jochies en als ze de kans kreeg ook verhoudingen begon met ze.
  Ik heb het helaas zelf ervaren dus echt geen roddel.

 2. Je bent in Nederland toch onschuldig tot het tegendeel is bewezen? Als andere verenigingen niet meer tegen ploegen van de man willen spelen slaat dat dus nergens op en zou ik ze als KNVB keihard royeren.

  Lekker signaal gaat hier bovendien vanuit: wie wil er zo nog een team begeleiden? Dreigbrieven kun je krijgen, en anders wel klappen of gezeik van gefrustreerde oudertjes omdat hun Romario niet in de basis staat.

 3. Wilma, ik wil niet vervelend tegen je doen hoor, ik bedoel, je sitautie was al lastig genoeg en ik keur zulke vrouwen absoluut niet goed maar je man was daar ook zelf bij toch?

 4. @Natascha
  Mijn man ging er niet op in alhoewel ze het wel degelijk geprobeert heeft. Bij de man van een kennisje van me kreeg ze het wel voor elkaar en dat huwelijk hield dus geen stand.
  Ook onderling wordt er een hoop gesmeerd daar.
  De opmerking van Joop zegt al meer dan genoeg over zijn eigen persoontje toch ๐Ÿ˜‰ niet eens op reageren 8)

Reacties zijn gesloten.