Groep jongemannen mishandelt vrouwen

Zwolle – Een 23-jarige man uit Arnhem is zaterdag 1 januari rond 04.00 uur in de Korte Kamperstraat aangehouden voor openlijke geweldpleging tegen personen.

Drie vrouwen stonden te praten op de hoek Melkmarkt/Grote Markt toen zij werden benaderd door een groep jongemannen. De mannen maakten vervelende opmerkingen richting de vrouwen. Toen zij aangaven hier niet van gediend te zijn werd één van de vrouwen met een voorwerp tegen het hoofd geslagen en een ander werd in het gezicht geslagen, aan haar haren getrokken en bij de keel gepakt. De mannen gingen er vervolgens vandoor. De politie is op zoek gegaan naar de mannen waarbij de 23-jarige Arnhemmer op basis van het signalement aangehouden kon worden. Even later werd door één van de slachtoffers bevestigd dat de man haar had mishandeld. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Groep jongemannen mishandelt vrouwen”

  1. Mmmmhh… 5 berichten achter elkaar over personen die niet van anderen of andermans spullen af kunnen blijven. Geen stadsgenoten om als Zwollenaar trots op te zijn!

  2. we komen uit zwolle. ze hebben mij en me vriendin geslagen. Heb t gezicht blauw en steeds hoofdpijn. 1 marokaanse jongen en 2 soemaliers. 1 soemalier is opgepakt. Maar we hebben zelf nog niks gehoord van de politie.

Reacties zijn gesloten.