Kunt u goed luisteren?

Zwolle – Sensoor Oost Nederland is op zoek naar vrijwilligers die goed kunnen luisteren. Sensoor Oost Nederland is 24 uur per dag bereikbaar voor een gesprek per telefoon, e-mail of chat. Voor iedereen. De vrijwilligers ervaren het werk als intensief, maar tegelijkertijd als zinvol en verrijkend.

De basis van hun werk is een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid. Echte aandacht van mens tot mens dus, waarbij beiden door het gesprek iets winnen. In 2010 is het aantal gesprekken toegenomen en de verwachting is dat er steeds meer mensen contact op zullen nemen met Sensoor in 2011. Nieuwe vrijwilligers zijn noodzakelijk om deze groei op te vangen.

Natuurlijk word je goed voorbereid op het werk. De basistraining wordt gevolgd door een inwerkperiode met een ervaren vrijwilliger. Ook daarna is het belangrijk om je kennis te blijven verbreden. Trainingen en themabijeenkomsten zorgen ervoor dat je kennis en vaardigheden steeds verder worden ontwikkeld. Wil jij een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij? Bezoek dan vrijblijvend de informatiebijeenkomsten op: Dinsdag 11 januari om 19.30 uur en maandag 24 januari om 13.30 uur.

Via het aanvraagformulier op de website www.sensooroostnederland.nl  kunt u zich aanmelden of mail naar info@sensooroostnederland.nl . Bellen kan natuurlijk ook! T. 074 – 255 2551.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)