Wegwerkzaamheden Reggelaan

Foto van auteur

De gemeente Zwolle voert van maandag 23 oktober tot en met dinsdag 21 november 2006 asfalteringswerkzaamheden uit aan de Reggelaan. Het betreft de straat tussen de Beulakerwiede en de Merwedelaan. In het kader van groot onderhoud wordt de straat voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Daarnaast krijgt de straat ook de inrichting van 30-km zone gebied. De werkzaamheden veroorzaken stremming voor het doorgaand verkeer. Vanaf woensdag 22 november 2006 is de Reggelaan weer normaal bereikbaar voor het verkeer.

De activiteiten worden gestart op donderdag 19 oktober 2006 met het aanleggen van doorsteken ten behoeve van de ontsluiting in de Reggelaan. De werkzaamheden worden in vijf fasen uitgevoerd en duren naar verwachting tot en met dinsdag 21 november 2006.

  

De fasen zien er als volgt uit:

 

·         Fase 1: de asfalteringwerkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 23 tot en met donderdag 26 oktober 2006 in het gedeelte van de Reggelaan ter hoogte van de Beulakerwiede tot en met de Tilligterbeek.

·         Fase 2: van maandag 23 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 2006 worden ook werkzaamheden uitgevoerd in het gedeelte vanaf de Tilligterbeek tot de Schipbeek.

·         Fase 3: van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november 2006 worden de werkzaamheden voortgezet in het gedeelte vanaf de Schipbeek tot de Polbeek.

·         Fase 4: in de periode van maandag 6 november tot en met maandag 13 november 2006 wordt gewerkt in het gedeelte vanaf de Polbeek tot de Glanerbeek.

·         Fase 5: de werkzaamheden worden uitgevoerd in het gedeelte ter hoogte van de aansluiting Glanerbeek tot de Merwedelaan. Deze activiteiten vinden plaats van maandag 13 november tot en met dinsdag 21 november 2006.

 

De buslijn 4 van Maxx / Connexxion rijdt in deze periode niet door de Reggelaan. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij Connexxion.

De genoemde planning is onder voorbehoud als gevolg van mogelijke onverwachte weer- en werkomstandigheden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)