Nieuwbouw Daltonschool de Markesteen van start

Zwolle – De bouwplaats van de nieuwe Daltonschool de Markesteen in Zwolle-Zuid wordt ingericht, de graafwerkzaamheden lopen volop. De nieuwbouw is gestart! Een moment dat niet ongemerkt voorbij is gegaan aan leerlingen, buurtbewoners, (toekomstige) ouders en andere belangstellenden.

markesteen_jan_11-27.jpeg 

De leerlingen gingen op 14 januari j.l. lopend naar de nieuwe lokatie van de school. De start van de nieuwbouw werd gegeven door een aantal leerlingen die een gat mochten graven waarin een kist met een grote sleutel werd gestopt. Deze wordt er weer uitgehaald als de school geopend wordt. Na afloop was er wat drinken voor de kinderen, ouders en wijkbewoners.

markesteen_jan_11.jpeg

markesteen_jan_11-23.jpeg

markesteen_jan_11-45.jpeg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Nieuwbouw Daltonschool de Markesteen van start”

  1. De leerlingen gingen op 14 januari j.l. lopend naar de nieuwe lokatie van de school
    De nieuwe lokatie is ook de oude lokatie… Ze zitten alleen nu tijdelijk ergens anders.

  2. @ Carola, dat is niet waar wat je zegt, de nieuwe school komt op de plek waar het kwartiers stond. En de Ark heeft nu de oude schhol in gebruik.

  3. Wel jammer dat tegenwoordig alleen weggooischolen worden gebouwd, die een jaar of 30 meegaan. Ik heb gelukkig op een school gezeten die ik nog aan mijn kinderen kan laten zien.
    Wordt het extra geld voor onderwijs, net als voor de politie, niet te veel besteed aan gebouwen e.d. in plaats van aan de mensen?

Reacties zijn gesloten.