Bands gezocht voor open podium 2 februari

Zwolle – 2 Februari a.s. vindt het jaarlijkse open podium plaats. Het open podium is onderdeel van de 35e bierweek, die ook dit jaar door studentenvereniging ZHTC wordt georganiseerd. Vanaf 16:00 strijden de diverse bands om de 2 prijzen, die er te verdelen zijn. Voor de juryprijs en de publieksprijs zijn beide 250 euro te winnen. Al jaren is het open podium een van de hoogtepunten van de bierweek. Bands of acts van elke muzieksoort zijn welkom.

Organisator Olaf Brugman:"Ook dit jaar stromen de aanmeldingen van de bandjes weer binnen. Toch hopen we dat er nog meer talentvolle bands zich aanmelden, want er zijn nog enkele plaatsen vrij." Mocht je mee willen doen, kun je je opgeven via openpodium@bierweek.nl . Mocht je langs willen komen als publiek, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Het open podium wordt op 2 februari gehouden vanaf circa 16:00 tot en met 24:00 en wordt gehouden aan de Thomas á Kempisstraat 13. Voor meer informatie over het open podium en de bierweek, kijk op www.bierweek.nl  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Bands gezocht voor open podium 2 februari”

  1. @billy, geen idee of je weet wat geluid, een geluidsman, drinken band e.d. kost, maar met die 500 euro ben je er nog lang niet!

    En weet ook niet of je weet wat budget van een gemiddelde studentenvereniging voor een activiteit van 1 dag is, maar dan is 500 euro (en meer) een heleboel geld.

    Maar opgeven kan nog steeds!

Reacties zijn gesloten.