Extra auditie-rondes Black Gospel Koor

Zwolle – Black Gospel&Soul Choir The People United houdt extra auditie ronds. Hoewel het enthousiasme voor het koor overweldigend is, hebben de mannen ernstig behoefte aan versterking. Het koor begon slechts enkele maanden geleden en heeft ondertussen al een succesvol optreden tijdens Christmas Carol achter de rug. Ook zijn er plannen voor een spectaculair concert in het najaar.

Het koor werkt met een live-band en streeft een behoorlijk niveau na. Daarom wordt er voordat leden worden toegelaten gekeken of de kandidaat krachtig genoeg kan zingen en beschikt over voldoende muzikaliteit. The People United’ zingt black gospel en soul, puur en alleen om de muziek en hangt niet een bepaalde religie aan.

Gospel is de root van alle muziek. Voor gospel moet je niet alleen krachtig kunnen zingen, maar ook durven swingen. Het is muziek die staat of valt bij enthousiasme. Daarom houden we voor dit koor audities. Getest wordt of er in je stem voldoend aanwezig is om dit kunnen leren. Zangtechniek volgens de CVI methode is een belangrijk onderdeel van de oefenavonden. Het koor wordt geleid door zangcoach Karen Peterson die met het Pop&RockKoor Harderwijk recent optrad in de televisieshows van korenslag. We oefenen in de prachtige zaal van de Catharinakerk aan de van Maertlantlaan in Harderwijk op vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur 2 x per maand. Voor uitgebreide info kun je een kijkje nemen op de site: www.thepeopleunited.nl  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)