Elf overtreders bij parkeercontrole in Holtenbroek

Zwolle – Op de Bachlaan en de Porporastraat werd maandagmiddag 24 januari een parkeercontrole uitgevoerd.

politie_logo_4.jpg

Daarbij werd in totaal elf keer bekeurd. Drie automobilisten werden bekeurd voor het onterecht parkeren op een invalidenparkeerplaats. Acht andere automobilisten parkeerden hun voertuig op het trottoir en werden daarvoor beboet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Elf overtreders bij parkeercontrole in Holtenbroek”

  1. Goed dat dit wordt aangepakt.
    Vooral aan de Bachlaan worden auto’s zomaar neergekwakt, wat de verkeersveiligheid er absoluut niet beter van maakt…

  2. JAAAAAA, irritant is dat! Vooral die plek aan de Bachlaan bij het kruispunt met de Beethovenlaan. Er zijn 25 meter verderop plekken genoeg, maar toch moeten al die auto’s op straat staan. Belachelijk.
    En stilstaan moeten ze verbieden op de plek vlak voor het Patatje. Als daar een auto staat, kan er niemand meer voorbij!

  3. Laten ze ook eens in assendorp komen kijken, ook auto’s half op de stoep. Oudere mensen in rolstoelen kunnen niet eens fatsoenlijk over de stoepen. Dus verwacht dat de politie nu ook eens snel in assendorp komt kijken

  4. Ook in Assendorp vaak bij de friettent!

    Ik moet eerlijk bekennen, dat ik maximaal eens per week de auto ook half op het trottoir parkeer… Maar dat is een kwestie van: parkeren, deuren open, gitaarspul inladen en weer wegrijden.

  5. Goed te horen dat de Politie tijd heeft gevonden om dit aan te pakken.
    De snelheid handhaven zou ook wel eens mogen, misschien dat er dan iets minder hard gereden wordt.

  6. Heel goed dat ze hier eens op gecontroleerd hebben. Bij ‘Het Patatje’ zorgt dat foutparkeren inderdaad snel voor overlast, er stoppen daar per uur zo’n 16 bussen en als er dan ook nog een auto stilstaat is het gewoon geblokkeerd.

Reacties zijn gesloten.