Het weer: harde wind

Zwolle – Zaterdagochtend is het bewolkt, maar op de meeste plekken droog. Het waait nog altijd hard uit het zuidwesten. Vooral langs de westkust is de wind af en toe stormachtig en in het noordwestelijk kustgebied zijn er windstoten mogelijk tot 90 km/u.

04-02-2011_weerfoto__eekwal_.jpg
Eekwal

’s Middags valt er vooral in het noorden weer wat regen. De zuidwestenwind is nog altijd hard en in het hele land komen er windstoten voor tot 80 km/u. Met gemiddeld 10 graden is het nog iets warmer dan vrijdag. In de avond en nacht neemt de wind geleidelijk wat in kracht af. Het blijft bewolkt en soms valt er wat regen. Hierdoor koelt het maar weinig af. De minima liggen rond 6 graden. Zondag is het bewolkt, licht regenachtig en zacht. De middagtemperatuur ligt rond 10 graden. Alleen op de Wadden blijft de temperatuur wat achter. De zuidwestenwind is nog altijd aanwezig, maar met matig boven land en (vrij) krachtig (5-6 Bft.) aan zee staat er duidelijk minder wind dan vandaag en morgen.

Maandag krijgen we wellicht af en toe de zon te zien, maar er zijn ook weer veel wolken. Op veel plekken blijft het droog en met gemiddeld 9 graden is het nog altijd zacht. Vanaf dinsdag ligt de middagtemperatuur rond normale waarden van een graad of 6. Het is wisselend bewolkt en droog. In de nachten zakt het kwik tot dichtbij het vriespunt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: harde wind”

Reacties zijn gesloten.