Het weer: regen

Zwolle – Zaterdagochtend is er veel bewolking en in een groot deel van het land valt er regen. In het noorden en noordoosten valt er ook (natte) sneeuw. Gedurende de ochtend gaat de neerslag vanuit het zuidwesten overal over in regen, maar zeker in Groningen kan er tot de middag (natte) sneeuw vallen.

11-02-2011_weerfoto_weth.alferinkweg.jpg
Rijnlaan

Ook zaterdagmiddag is het nog bewolkt en valt er overal regen. De maximumtemperatuur ligt tussen 3 graden in Groningen en 12 in Zeeland en vooral in het noorden wordt deze temperatuur pas aan het einde van de dag bereikt. In de avond wordt het vanuit het westen droog, maar het blijft wel overwegend bewolkt. De minima komen uit tussen 0 en +4 graden. Zondag wordt een bewolkte dag, maar het blijft vrijwel overal droog. Het wordt 7-11 graden, met nog altijd de hoogste temperaturen in het zuiden en zuidwesten. De wind is matig van kracht en waait uit het zuiden. Maandag volgt er weer regen. Met gemiddeld 8 graden is het nog altijd vrij zacht en de wind waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Vanaf dinsdag wordt de verwachting tamelijk onzeker. Koude lucht ten noordoosten van Nederland ligt op de loer en de weermodellen geven aan dat deze koude lucht voor een deel Nederland weer in kan stromen. Ook is er de mogelijkheid dat de koude lucht boven Noord-Duitsland en Denemarken blijft hangen en we in Nederland een hele week bewolkt, maar vrij zacht weer houden. Tot slot zijn er oplossingen die aangeven dat het front boven Nederland gaat liggen. In dit laatste geval krijgen we grote verschillen in het land met in het noordoosten vorst en sneeuw en in het zuidwesten dooi en regen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

40 gedachten over “Het weer: regen”

  1. komende van de Marsweg, oversteken naar Wethouder Alferinkweg; linksaf ri. Hortensiastraat ; rechtsaf Zuidbroeklaan “hogebrug”.

    Groeten uit Assendorp

  2. Weet niet welke kruising het wel is maar zeker die aan de Wethouder Alferink weg niet. Daar staan verkeerslichten over de weg. An dat bordje van elkaar kruisend verkeer staat er ook niet.

  3. Kruising met Hortensiastraat-Zuidbroekweg is heeeelemaal goed. Fotot is genomen, komende van de Marsweg! Kortom, Drama snapt ’t !!! :D:D:D

  4. Dan is het kruispunt wel wat veranderd in de afgelopen nacht. Volgens mij (weet zeker) is de kruising bij Hortentiastraat-Zuidbroekweg een stuk groter als hier op de foto.

    Ik ga ga voor Waallaan / Rijnlaan. (komende vanaf de Aldi en richting winkelcentrum). Door de zoom lijkt de flat Haringvliet wat dichterbij te staan.:)

    Gr
    Richard

  5. Bericht door Joppuh, op 12 februari 2011 om 11:58
    Kruising met Hortensiastraat-Zuidbroekweg is heeeelemaal goed. Fotot is genomen, komende van de Marsweg! Kortom, Drama snapt ’t !!!

    Niet goed Joppuh. Als ik van de Marsweg links afsla de Hortensiastraat op hoef ik niet op te letten of er tegemoetkomend verkeer richting Marsweg aankomt.(Zie verkeersbord) Of er moet er één door rood licht rijden. Ik ga voor Waallaan/Rijnlaan.:)

  6. Voor iedereen die niet zo bekend is in Zwolle…
    De foto is genomen op Rijnlaan/Waallaan.

    Zie link:Google maps

    Let ook eens op het bordje onder het verkeerslicht,
    rechtdoor gaand verkeer en afslaand verkeer gaan tegelijk.
    Ik weet niet of dat wel werkt met zoveel rijbanen naast elkaar zoals bij de marsweg 😛

  7. Ja ik heb beide kruispunten bekeken middels streetview en ik moet zeggen dat het dan toch Rijnlaan/Waallaan moet zijn. Mede gezien die bomen, nu zijn ze kaal maar op streetview zijn ze vol.

  8. @Derk, let anders even op het nummer het verkeerslicht en het bordje er onder.

    @Joppuh, als je een link post gebruik dan Foo[/ u r l] (Waarbij je url dan schrijft zonder spaties…) Dit voorkomt dat je link wordt verkort.

  9. @Drama: Ga maar als vast een kratje halen 🙂 Het oude rijkswaterstaat gebouw heeft geen witte betonplaten tussen de verdiepingen in zitten.

    Foto van het oude rijkswaterstaat gebouw: Foto link

  10. FOUTJE????? Zodra het mooi buitenweer wordt gaan betrokkenen van dit log ergens samen een kratje Grosch leegmaken. Op voorwaarde dat Harry er bij is;)

  11. Het volgende selecte gezelschap mag tzt, iom Harry ten Klooster, rekenen op een uitnodiging via WLZ:
    ToToWorld Wide Score Jos Z ingrid Joppuh Richard D Derk den1975 JanD Peter Han D Dame .

    “Plop”

Reacties zijn gesloten.