WVF gaat keihard onderuit in Harderwijk

Zwolle – Zaterdagmiddag was VVOG opnieuw de tegenstander maar nu op hun sportpark “De Strokel”. Beide ploegen hadden slechts 1 punt gehaald uit de laatste 3 wedstrijden en dat was in de onderlinge partij. Waar het 2 weken geleden een doelpuntloos gelijkspel werd, bleek het voor de gastheren vanmiddag erg eenvoudig om te scoren.

Het duurde  tot de 12e minuut voor Lars Kerver van VVOG de score opende. Goed de bal controlerend schoot hij deze fraai in het doel van Mike te Wiele. Kort daarna wist dezelfde Mike de bal wel goed te keren. WVF probeerde tegengas te geven maar wist vanmiddag maar weinig inhoud aan het spel te geven. Passes kwamen nauwelijks aan en er werd te weinig met het balbezit gedaan, laat staan dat er echte uitgespeelde kansen kwamen voor rust. De teamgeest die in de thuiswedstrijd aanwezig was bleek in de kleedkamer achtergebleven.

VVOG kwam na matig uitverdedigen zomaar op 2-0 door Terence ten Brink in de 27e minuut en de wedstrijd leek al gespeeld. De wedstrijd leek met deze stand de rust te halen maar nadat Mike te Wiele na een botsing het veld moest verlaten per brancard (“het licht ging even uit”..) moest zijn vervanger Jaap Noordman ook nog vissen 3-0. Dit gebeurde na geklungel achterin waar Farouk Djemili wel raad mee wist.

Na de thee kwam Jeroen van Leeuwen voor de aangeslagen Danny Reinders. VVOG ging al snel door waar het mee bezig was. Lars Kerver verhoogde naar 4-0 in de 48e minuut.

Hierna  leek de wedstrijd meer in evenwicht te komen maar dat was ook te wijten aan de stand op het scorebord waardoor VVOG achterover kon leunen. Weliswaar kwamen er enkele kansen voor Ozhan Kardag, Timon Beimers en Anne Nijland. Deze laatste werd gewisseld voor Alex van Putten. WVF mocht hopen op de “eretreffer”.Toch wist VVOG eerst nog weer te scoren via Dennis van der Welle 5-0.

Mark Sloots bracht daarna in de 86e minuut met een prachtige kopbal uit een vrije trap van René Dorgelo de stand op 5-1. Het laatste woord was toch voor de gastheren: kort voor het slotsignaal van scheidsrechter Visser bepaalde Rocco Keizer de eindstand op 6-1.

Uiteraard een bijzonder zure appel vanmiddag. Speltechnisch duidelijk de mindere maar dat kan een keer gebeuren. Mogelijk dat via maximale inzet van het hele team volgende week thuis tegen AVW’66 er weer van een positieve prestatie valt te genieten.

Bert Kamerman

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “WVF gaat keihard onderuit in Harderwijk”

Reacties zijn gesloten.