Zwolle stunt voor War Child

Zwolle – Op dinsdag 29 maart a.s. komt Edwin Evers van Radio 538 met een truck naar Zwolle waarbij wordt neergestreken op het Lübeckplein tussen 06.00-10.00 uur. In deze live uitzending voor de actie 538 voor War Child is het doel zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen.

BN’ers doen stunts en ook jij kunt helpen! Diverse bedrijven, ondernemers en scholen in Zwolle zijn al druk bezig een actie te bedenken en uit te voeren. Zwolse bedrijven en scholen stunten voor War Child! De studenten van Windesheim zijn bezig een groots ontbijt te organiseren op het Lübeckplein samen met ondernemers in de stad. Laat uw ontbijt dus thuis op deze ochtend staan en ontbijt mee voor het goede doel!  De razende reporters van het Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 gaan op pad met 10 journalistenduo’s in de leeftijd van 12/13 jaar met een camera en pen & papier om zoveel mogelijk interviews te gaan houden. Voor elk interview krijgen zij een bedrag.

Judith Elders van het Ministerie van Verwondering & de Meisjes van Plezier organiseert als Minister van Plezier op zondag 20 maart een  Walkinglunch. Neem ter verhandeling  je eigen broodje en een gebruikt boek mee naar het Ter Pelkwijkpark om 13.00 uur en sluit aan. De acht hoogste donateurs aan War Child kunnen een lekker ontbijt nuttigen bij Librije’s Zusje, dus zorg dat je veel geld binnen haalt. Ook Sandton Hotel Pillows geeft aan de hoogste donateur een giftbox met daarin een bon voor een overnachting, ontbijt en een fles bubbels. Neem op 29 maart tussen 06.00-10.00 uur een keer de Fietstaxi, Arjan Kok fietst op deze ochtend het geld bij elkaar voor War Child. Met een kopje koffie erbij van ‘t Konkeltje Koffie en Theespecialiteiten is het heerlijk wakker worden. Altijd al eens een slang willen aaien? Het Ecodrome komt met een heuse slangenbezweerder naar het plein. Koop nu een Zwolle shirt bij de VVV winkel aan de Grote Markt, € 5,00 per verkocht shirt wordt verzameld voor War Child. Mediaconnexion B.V. heeft een halve advertentiepagina in het Uitmagazine gereserveerd voor 538 voor War Child. 

Stunt ook mee!

Bedenk een stunt en haal je vrienden, collega’s en/of voetbalteam ook over om mee te doen. Ter inspiratie check de website http://www.538voorwarchild.nl/ voor tips, tricks & voorbeelden. Via de website http://www.ikvoorwarchild.nl/ kun je makkelijk je eigen webpagina maken om jouw actie voor War Child te promoten. Familie, vrienden en kennissen die jouw actie willen steunen kunnen dat doen op jouw persoonlijke actiepagina via een directe online donatie. Verzin je een leuke actie meld deze dan ook aan bij Zwolle Marketing (phullen@zwollemarketing.nl). Zwolle Marketing zorgt ervoor dat je acties extra onder de aandacht worden gebracht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)