Radio 538 en Zwolle in actie voor War Child

Zwolle – Iedereen in actie voor "538 voor War Child". Van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 1 april staat Radio 538 geheel in het teken van de landelijke actie ‘538 voor War Child’. Een week lang trekt het radiostation met twee trucks langs zo´n 24 steden in Nederland.

logo_538_voor_war_child.jpg

De dj’s stoppen op dinsdag 29 maart van 06.00 – 10.00 uur op het Lubeckplein in Zwolle en roepen alle inwoners van Zwolle op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties. Niets is te gek. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. Wat kun je doen? In de show van Edwin Evers (Evers Staat Op) komt Zwolle in actie voor War Child. Doe mee en verzin een unieke stunt om geld in te zamelen. Voor jezelf, je bedrijf, sportclub, alles kan!
Optredens, wedstrijden, inzamelingsacties of fooien voor War Child. Daag jezelf uit; meld je aan op http://www.538voorwarchild.nl/ en stunt voor een oorlogskind. Of het nu gaat om een actie op de dag zelf of een actie in het voortraject, alles helpt. Verzin je een leuke actie meld deze dan ook aan bij Zwolle Marketing (phullen@zwollemarketing.nl). Zwolle Marketing zorgt ervoor dat uw acties extra onder de aandacht worden gebracht.

BN’ers doen stunts voor ‘538
Voor War Child’ Ook tal van bekende Nederlanders zetten zich in voor de actie. BN’ers voeren spraakmakende stunts uit, die alleen doorgaan als ze voldoende steun krijgen van luisteraars in de vorm van sms’jes. De opbrengst van de sms’jes komt ten goede aan de actie ‘538 voor War Child.’

Samenwerking
Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog. Deze kinderen hebben hulp nodig om hun ervaringen te verwerken. Radio 538 zet zich in voor War Child om meer oorlogskinderen te helpen en zet daarom alles in om heel Nederland te mobiliseren. War Child gebruikt in haar werk onder andere muziek om kinderen samen te brengen, te helpen emoties te uiten en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ook Radio 538 kent de kracht van muziek. Zonder muziek geen Radio 538.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Radio 538 en Zwolle in actie voor War Child”

Reacties zijn gesloten.