Bind Academie wordt school voor sociale media

Zwolle – Op vrijdag 4 maart opent de Bind Academie officieel haar deuren in Zwolle. De academie voor sociale media en méér is een initiatief van Carlijn Postma, schrijfster van de bestseller ‘Zakelijk twitteren voor beginners’. “We willen meer doen dan alleen inspireren.

In de Bind Academie leren we bedrijven en individuen echt anders omgaan met communicatie en het gebruik van sociale media daadwerkelijk op te nemen in de strategie.”Bind nodigt iedereen van harte uit voor een gezellige borrel tussen 16.00 en 18.00 uur in de Mosterdfabriek aan de Tuinstraat 34 in Zwolle. De Bind Academie biedt inspiratiesessies, praktische workshops en strategische trajecten op het gebied van sociale media en aanverwante onderwerpen. Zowel individueel als organisatiebreed. Laat je inspireren door de kansen van sociale media, leer hoe je sociale media succesvol kunt toepassen en onderdeel kunt laten uitmaken van je persoonlijke of corporate communicatiestrategie.

Neem je leerstoel mee

Bezoekers wordt gevraagd bloemen of champagne op 4 maart thuis te laten. “Waar je ons echt blij mee kunt maken is jouw oude (leer)stoel”, aldus Postma. “De Bind Academie is gevestigd in de sfeervolle Mosterdfabriek. Die nostalgie voeren we graag door in de zitplekken. Een favoriet, een lelijke of juist design, alle stoelen zijn welkom bij de Bind Academie.”

Met de gedoneerde stoelen creëert Bind op 4 maart een heuse stoelendans. Wie een stoel meeneemt, ontvangt automatisch een (gratis) zitplaats voor de eerste sneak preview van de Bind Academie op donderdagavond 28 april 2011. Een inspirerende avond over een vernieuwend onderwerp op het gebied van sociale media, in een informele setting.Voor meer informatie zie: www.bindacademie.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)