K’s Choice in uitverkocht Hedon

Zwolle – Zaterdag 12 maart geeft de Belgische rockformatie K’s Choice een optreden in Zwols poppodium Hedon. Met de hit Not An Addict verkreeg de band internationale bekendheid waarna de band rondom frontvrouw Sarah Bettens al snel uitgroeide tot een waar icoon van de Belgische alternatieve rockscene. Dat de formatie ook in Nederland nog altijd mateloos populair is blijkt wel weer, het optreden in Hedon is dan ook volledig uitverkocht.

Na een afwezigheid van enkele jaren is de Belgische band K’s Choice terug bij elkaar. Een nieuw album kwam in het voorjaar van 2010 uit en daarmee was de reünie officieel een feit. Zaterdag 12 maart komt K’s Choice naar Hedon waar je naast het nieuwere werk ongetwijfeld klassiekers als Not An Addict en Everything For Free voorbij zal horen komen. Special guest van de avond is het eveneens uit België afkomstige Arid welke de avond met sublieme melancholische gitaarpop zal inleiden.

K’s CHOICE

Special guest: ARID

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 12 maart
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : UITVERKOCHT!

Dit concert is inmiddels volledig uitverkocht. Hedon raadt ten strengste af kaarten te kopen via andere websites. Je betaalt daar veel te veel en de kans is groot dat je geen tickets geleverd krijgt. Meer informatie over secondary ticketsites vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)