Avond vol poëzie met Ruud Knier

Zwolle – Op 2 april 2011 treedt dichter, performer, fotograaf en Zwollenaar Ruud Knier op met een avondvullende poëzieperformance in ontmoetingscentrum ‘Het Anker’ te Zwolle. De opbrengst van de voorstelling komt ten goede aan KIKA.

Poëzie die van dichtbij komt, raakt. Zeker als die ondersteund wordt door de bijzondere klanken van musicus/componist Roy Kuschel en percussionisten PéPé Kerpel en Johnny Fransz. Deze drie leden van wereldmuziekgroep Nagaru (www.nagaru.nl) creëren een sfeer waarin de poëzie van Knier goed tot haar recht komt. De titel van het programma is ontleend aan de – die avond – eveneens te presenteren bundel van de dichter. Het is zijn vijfde uitgave. Naast dichter en performer is Knier een kundig fotograaf. Vandaar dat hij tijdens de voorstelling zich ook van die kant toont. Het publiek kan zijn waardering voor de voorstelling uitdrukken door middel van een vrijwillige bijdrage aan KIKA.

De uitgever (www.uitgeverijdilemma.nl) draagt van elke, op de avond, verkochte bundel ? 3,00 af ten bate van het goede doel. Wie de voorstelling ‘Close-Up’ wil bijwonen, wordt verzocht dit – o.v.v. het aantal personen – door te geven aan de organisator (margie.kilsdonk@gmail.com).

2 april 2011 ,’Close-Up’, poëzieperformance door Ruud Knier, m.m.v. Roy Kuschel, PéPé Kerpel en Johnny Fransz. Presentatie: Hans van der Steeg. ‘Het Anker’, Meester Koolenweg 10, 8042 GA te Zwolle, aanvang: 20:00 uur, toegang vrij.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)