Het weer: zonnig

Zwolle – Donderdag begint de dag met lichte vorst. Wel is het bij aanvang op de meeste plaatsen zonnig. Alleen in het uiterste noorden en op de Wadden is ’s ochtends kans op laaghangende bewolking. In de loop van de ochtend lopen de temperaturen op naar waarden boven nul.

02-03-2011_weerfoto__oliemolen_de_passiebloem.jpg
Oliemolen De Passiebloem

De middagtemperatuur komt uit op 6 tot 8 graden. Er staat daarbij een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Aan het einde van de dag neemt de wind iets in kracht toe. Verder verloopt de dag vrijwel overal zonnig en droog. Vrijdag belooft opnieuw een vrij zonnige dag te worden. Alleen blijft het noorden gevoelig voor wolkenvelden. Met maar weinig wind en maxima tussen 7 en 9 graden lijkt dit de meest aangename dag van de week te worden. De weercijfers voor vrijdag scoren dan ook hoog. Zaterdag draait de wind naar het noorden en neemt dan ook in kracht toe. Er is overdag veel bewolking, maar de kans op neerslag is vrij klein. Het kwik loopt op naar waarden tussen 6 en 8 graden.

Het weekeinde wordt afgesloten met rustig en redelijk zonnig weer op zondag. Het wordt dan een graad of 6-7. De eerste dagen van de nieuwe week blijft het droog, met maxima rond 7 graden. In de nachten blijft de kans op vorst groot. Vanaf halverwege de week neemt de kans op neerslag toe, lopen de temperaturen iets op en raken we de vorst kwijt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: zonnig”

Reacties zijn gesloten.