Koperen Kees slaat nieuwe toekomst in

Zwolle – De overname van Club & Restaurant Koperen Kees in Theater De Spiegel is een feit. Door inspanningen van drie partijen, te weten Librije’s Beheer (Jonnie en Thérèse Boer), Odeon De Spiegel theaters (Gijsje van Honk) en Even Doen BV (Sander Dol) is na een voorbereidingstijd van een half jaar de overname van Koperen Kees en De Spiegel Horeca-exploitatie een feit.

Een half jaar geleden startten de gesprekken over de overname, omdat Sander Dol in de wandelgangen vernam dat er misschien wel sprake zou zijn van deze mogelijkheid. Naast alle activiteiten die Jonnie en Thérèse Boer ontplooien, paste de formule Koperen Kees als onderdeel van een theaterexploitatie niet helemaal binnen de structuur en toekomstambitie van hun bedrijf. “In Sander zien wij dat er nog veel meer mogelijk is en daarom hebben we onze medewerking verleend en het restaurant verkocht”, zegt Jonnie Boer. “Het blijft toch ook een soort van ‘kindje’ wat je opstart en wat je niet zo maar plat op de markt wilt gooien, in hem zien we een passende opvolging”.

Gijsje van Honk benadrukt ook vanaf het eerste moment enthousiast te zijn geweest. “Wij en Sander hebben de afgelopen maanden vele gesprekken gevoerd en er is een positief gevoel naar de toekomst toe.”Ik wil wel benadrukken dat er de afgelopen jaren ook een geweldige samenwerking is geweest met Jonnie en Thérèse en hun hele staf, we hebben met vereende krachten iets moois neergezet in Theater De Spiegel”.

Uiteraard blijft de samenwerking met Food on Tour bij activiteiten in De Spiegel, wanneer de opdrachtgever daar om vraagt. Vanaf begin september zal er een andere restaurantformule gevoerd gaan worden in Koperen Kees en zal Sander Dol in samenwerking met Theater De Spiegel een concept presenteren, waarin met name zakelijk Zwolle zich gefêteerd zal voelen en belangstellend naar uitkijkt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)