Bointhebox en Nathalie Booij in Popfront

Zwolle – De getalenteerde band Bointhebox zorgt zaterdag 12 maart voor een muzikale avond in Popfront. In het voorprogramma staat zangeres Nathalie Booij. De toegang is gratis. 

Nathalie Booij groeide op in een muzikaal gezin. Ze speelde dwarsfluit en piano, maar later werd zang belangrijker. Ze ontdekte hoe leuk het is om een band te leiden en om God via muziek te aanbidden. Aanvankelijk trad ze solo op, sinds 2009 werkt ze samen met (akoestisch) gitarist Mark Pardijs en percussionist Richard Margarita.


Bointhebox speelt poprock, met wat singer-songwriterelementen. De band bestaat uit vijf getalenteerde en ervaren musici. Singer-songwriter Bo Moelker begon als drummer, maar nadat hij zijn percussie beschadigde, haalde hij zijn gitaar maar uit de hoes. Hij is ook in Australië geweest, waar hij zijn geld verdiende als straatmuzikant. Gitarist Simon Gedicke begon als klassieke gitarist, maar maakte op zijn twaalfde de overstap naar elektrisch. Hij studeert aan de Popacademie van het Conservatorium in Enschede. 

Ook toetsenis Niels Muller begon met klassieke muziek, waarna hij de overstap maakte naar popmuziek. Hij studeert eveneens aan de Popacademie. Als bassist en als tweede stem heeft Bointhebox Jens van Berkum, die begon als drummer, maar op zijn 21e de basgitaar ontdekte. Jens is ook bekend van zijn werk met Nathalie Mesmerize (Idols). Op drums speelt Alex Domhöver. Een ervaren drummer die zorgt voor een geweldige groove, die het publiek zal laten smelten. 

Het concert van Nathalie Booij en Bointhebox begint rond 21:30 uur in Popfront. De toegang is gratis. Het muziekcafé van Popfront opent om 19.30 uur de deuren. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)