CDJA Overijssel zet actieve campagne door

Zwolle – Afgelopen woensdag 2 maart zijn de nieuwe leden voor de provinciale Staten gekozen. Voor het CDA is de uitslag erg teleurstellend. In Overijssel is het CDA het grootst gebleven en daarvoor is het CDJA Overijssel dankbaar. Ook is jongerenkandidaat Christiaan Schrijver fractieopvolger en daarmee vrijwel zeker van het Statenlidmaatschap.

Tientallen CDA jongeren uit Overijssel hebben zich ingezet voor de campagne van het CDA Overijssel. Met als resultaat: overal waar Theo Rietkerk was, waren jongeren. De straten op, chocola uitdelen op Valentijnsdag, participeren in debatten en politieke markten en zelfs bij sportwedstrijden waren voortdurend CDA jongeren aanwezig.

Tussen de jongeren waren ook nieuwe gezichten. Die nieuwe gezichten wil het CDJA Overijssel vaker zien. Daarom start het CDJA Overijssel met een ambitieus plan om leden in de provincie te werven. Jongeren zijn de toekomst, ook voor komende generaties ziet het CDJA Overijssel de christen-democratische waarden en idealen graag vertaald in ideeën en uitvoering. Het CDJA Overijssel ziet graag nieuwe leden, christenpolitici in spé, die invloed zoeken om te dienen. Kijk voor meer informatie op: www.cdja-overijssel.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “CDJA Overijssel zet actieve campagne door”

  1. Punt is en blijft, wat IS het CDA nu eigenlijk?

    Leuk dat chocola uitdelen e.d., maar je lost er de identiteitscrisis van de partij niet mee op. Want wat is DE visie van het CDA nu? De partij lijkt haar visie en standpunten met het badwater te hebben weggegooid. Een droeve en trieste gebeurtenis voor een partij als het CDA.

    Dat CDJA heeft bijgedragen aan de overwinning van het CDA is leuk voor de partij, maar draagt allerminst bij aan de presentatie van DE CDA visie (als ik het goed begrijp, bestaat die namelijk niet meer).

    Mijn stem is deze keer met de PS in ieder geval NIET naar mijn oude partij gegaan. Het lidmaatschap heb ik immers niet voor niets opgezegd.

  2. Tja, ze zijn (laten we hem er maar tegenaan gooien) compleet het spoorBijster(veld). En dan niet alleen die mevrouw.
    Van mij ook geen (vrij) vaste stem voor CDA meer. Ze mogen de koers eerst weer richting de ouder koers gaan. Maar zolang ze zo ‘stuurloos’ zijn heb ik totaal geen vertrouwen meer in het CDA.

Reacties zijn gesloten.