Aanrijding met letsel

Zwolle – Een 48-jarige vrouw uit Zwolle is maandagmiddag 7 maart met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding op de Middelweg.

 politie_logo_4.jpg

Een 47-jarige vrouw uit de gemeente Heerde reed in een auto op de Bachlaan en wilde de Middelweg inrijden. Daarbij zag ze vermoedelijk de Zwolse vrouw over het hoofd. Daardoor raakten beide auto’s elkaar. Er is een onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Aanrijding met letsel”

  1. Inderdaad een klerepunt. Ik heb die splitsing ook enorm vaak gereden in het verleden. Vanaf de Bachlaan linksaf de Middelweg op, altijd feest. En dan heb je ook nogal eens dat er 2 auto’s naast elkaar gaan staan op de middenstrook.

    Ik weet niet of er ruimte is voor een rotonde maar ik denk dat dat veel problemen (ook snelheidsproblemen) zou oplossen.

  2. er is maar 1 oplossing voor dit kruispunt.
    namenlijk in beide richtingen een flitspaal,
    zodat er met een fatsoenlijke snelheid gereden
    wordt en je goed kan inschatten/anticiperen
    of je over kan steken.

    wat ik daar ook heel veel zie zijn mensen die helemaal rechts op de midden berm gaan staan?!

  3. Een flitspaal helpt niet, want het gaat niet om de snelheid. Het gaat om de onoverzichtelijkheid door o.a. laaghangende zon en onduidelijkheid over de voorrang.
    Een rotonde zou een fantastische oplossing zijn!!!!
    En het zou tot die tijd al erg helpen, als de verkeerslichten niet na een bepaald tijdstip op knipperen gaan staan!

  4. Een flitspaal helpt niet, want het gaat niet om de snelheid.

    In dit geval met de fietser niet, maar het gaat ook wel degelijk om de snelheid, als je van de Bachlaan linksaf wil en je ziet een auto van rechts komen houd je bij het inschatten van de afstand of je er nog voorlangs kunt rekening met het feit dat hij ongeveer 50 rijdt. Als hij dan echter met een snelheid van 70-80 km rijdt is hij veel snellerbij je en is het BOEM.

  5. het is daar vaak lang wachten voor je de Middelweg op kunt vooral als je richting Stadshagen moet,dan is men gauw geneigd om er nog net even voorlangs te gaan en dan gaat het mis,dus er mag best iets gebeuren daar.

  6. Ook als daar netjes vijftig gereden word is het onoverzichtelijk en onduidelijk. Je komt inderdaad vanaf alle kanten omhoog gereden en als je in de spits staat te wachten, en je staat al drie of drieenhalve minuut stil, kun je geneigd zijn om door een te klein gaatje heen te duiken of een auto over het hoofd zien.
    Daarbij haalt ook een rotonde de snelheid eruit, en doseert het verkeer netter. :Y

    En ik betwijfel of een flitpaal helpt. Mensen trekken op bij het stoplicht bij de Aalanden. Rijden 60 of 65, gaan in de ankers en rijden na de flitspaal alweer gauw weer de bovengenoemde snelheid. Tenminste, zo werkt het bij 9 van de 10 flitspalen. En flitspalen exact op het kruispunt ga je alleen maar ongelukken van krijgen

Reacties zijn gesloten.