Sporttoppers bij Businessmeeting All Star Gala

Zwolle – Niet alleen de top van basketballend Nederland is komende zondag aanwezig op het All Star Gala van de Dutch Basketball League. Ook twee toppers uit andere sporten zijn te gast. Tijdens de Businessmeeting zijn namelijk Bas van de Goor en Art Langeler de gastsprekers. Een mooie afwisseling in deze dag vol basketbalspektakel en het geeft aan dat sport verbind. 

In 1996 won Bas van de Goor met de Nederlandse volleybalploeg goud op de Olympische Spelen. Een fantastische prestatie. Vooral, omdat hij gedurende zijn carrière met verschillende tegenslagen te maken kreeg. Hij kan dus uit eigen ervaring boeiend vertellen over (over)winnen en het bereiken van doelen. Art Langeler is momenteel erg succesvol als trainer van FC Zwolle. De ploeg is bezig met een uitstekend seizoen in de eerste divisie en ligt op koers voor het kampioenschap.


De Businessmeeting wordt gehouden op zondag 13 maart vanaf 13.15 uur tijdens het All Star Gala in het Landstede Sportcentrum. Aansluitend kunt u uiteraard genieten van de rest van het programma, zoals de All Star Game, de 3-point Contest en de spectaculaire Dunkcontest. Neem voor deelname aan de Businessmeeting contact op met Jolanda Koch (jkoch@landstede.nl,
06 – 209 665 57).

Gewone entreekaarten zijn nog voldoende verkrijgbaar op de dag zelf. Volwassenen betalen € 10,00, jeugd tot 16 jaar en 65+ betalen € 5,00. Kijk voor meer informatie op de website www.basketballleague.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)