Fractie PvdA Zwolle vergadert donderdag in Holtenbroek

Zwolle – Donderdag 10 maart vergadert de fractie van de PvdA Zwolle in Wijkcentrum Holtenbroek. Aansluitend aan de vergadering vindt een informele bijeenkomst plaats met genodigden uit de wijk. Het is de eerste van een reeks wijkvergaderingen die de fractie organiseert. De fractieleden gaan alle wijken in Zwolle bezoeken en wanneer de laatste aangedaan is, begint het weer opnieuw.

PvdA.jpg

De fractie wil vaker de wijken in en is voornemens één keer in de twee maanden ergens in een wijk te vergaderen. Over het doel hiervan zegt fractievoorzitter Eefke Meijerink: “We vinden het heel belangrijk om te weten wat er in de wijken speelt, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij onze politieke keuzes. Maar het gaat ons ook om de ideeën van de mensen in de wijk, die zijn vaak veel praktischer dan onze eigen ideeën.”

De informele bijeenkomst start om 20.30 in Wijkcentrum Holtenbroek. Indien u hier nog vragen over heeft of hier graag bij aanwezig wilt zijn, kunt u terecht bij de fractieondersteuner van de PvdA: Patty Wolthof.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Fractie PvdA Zwolle vergadert donderdag in Holtenbroek”

Reacties zijn gesloten.