Games lenen bij de bibliotheek

Zwolle – Bibliotheek Zwolle start vanaf 1 april met het uitlenen van games in Aalanden en Zwolle Zuid. Het gaat om games voor de spelcomputers Wii, Playstation 3 en Xbox 360/ Kinect. Titels als Call of Duty Black Ops, De Sims 3, Toy Story 3 en Sonic Colours zijn in de bibliotheek te verkrijgen.

Het uitlenen van games in Aalanden en Zwolle Zuid is als pilot bedoeld. Uiteraard kunnen alle leden van Bibliotheek Zwolle de titels lenen die in Zuid en Aalanden aanwezig zijn. In het najaar wordt de service verder uitgebreid. Vanaf september 2011 is er ook de mogelijkheid om in deze twee vestigingen games te spelen. Later dit jaar gaan ook Centrum en Stadshagen games uitlenen.  

De uitleentermijn van de games is vier weken, net als de andere uitleenbare materialen. Ook het reserveren van games is mogelijk. Leden kunnen per keer 1 game lenen, om meer mensen een kans te geven een game mee naar huis te nemen. De bibliotheek houdt de collectie up-to-date door regelmatig nieuwe spellen aan te schaffen. Voor de leden een mooie kans om nieuwe games uit te proberen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Games lenen bij de bibliotheek”

Reacties zijn gesloten.