Kerken als Podium: concert in Doopsgezinde Kerk

Zwolle – Zaterdagmiddagmuziek Zwolle. Anouk de Jong en Jisk Lieftink zullen op zaterdagmiddag 26 maart in het kader van Kerken als Podium, in de Doopsgezinde Kerk, Wolweverstraat 9, een prachtige bloemlezing uit hun eindexamenrepertoire ten gehore brengen.

Beide talentvolle studenten spelen samen een programma, bestaande uit composities voor piano van Beethoven,  Schumann, Ravel en Chopin. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanvang: 15.30 uur, het concert duurt ongeveer een uur. Zie ook: www.kerkenalspodium.nl

 

Kerken als Podium, ZwolleZaterdagmiddag 26 maart, 15.30 uurPlaats: Doopsgezinde kerk – Wolweverstraat 9

Afwisselend Pianorecital door twee eindexamenkandidaten uit de Master-Opleiding van het ARTEZ- conservatorium

Kerken als Podium
Op zaterdagmiddag worden regelmatig concerten georganiseerd in Zwolle. De werkgroep KERKEN ALS PODIUM, opgericht in 1999, stelt zich ten doel om jonge aankomende musici en (amateur-)koren de gelegenheid te geven om hun podiumervaring in kerken op te doen. Hiervoor organiseert ze een zaterdagmiddagserie, die wordt gehouden in vier binnenstadskerken in Zwolle.

De deelnemende kerken zijn: de Onze Lieve Vrouwe Basiliek (Peperbus), de Evangelisch Lutherse Kerk, de Doopsgezinde Kerk en de Plantagekerk (sinds november 2008). Er is een samenwerking met ArtEZ Conservatorium, Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)