Aanmelden voor de Maatschappelijke Stage-markt

Aanmelden voor de MaS-markt kan tot en met 8 april middels het inschrijfformulier op www.maszwolle.nl . Meer informatie en aanmelden voor de workshop ‘MaS-vacatures maken’: Vrijwilligerscentrale Zwolle, (038) 422 52 00. Zwolle – Vrijwilligerscentrale Zwolle en de Zwolse school voor voortgezet onderwijs Talentstad organiseren op woensdag 20 april 2011 van 15.30 tot 17.00 uur de Maatschappelijke Stage-markt, kortweg MaS-markt. Zowel maatschappelijke organisaties als scholieren van alle Zwolse middelbare scholen kunnen zich nu aanmelden.

De MaS-markt brengt vraag en aanbod in één ruimte samen. Voor maatschappelijke organisaties is dit de kans om middelbare scholieren te ontmoeten die zich in het kader van de Maatschappelijke Stage gaan inzetten als vrijwilliger. Op de markt worden leerlingen van alle Zwolse middelbare scholen verwacht. Voor leerlingen is de markt de plek om zich te oriënteren op de klussen die de diverse organisaties aanbieden. Tijdens deze eerste kennismaking kunnen beide partijen direct gerichte vragen stellen om tot een goede match te komen. Leerlingen kunnen zich aanmelden via de MaS-coördinator van hun school.

Ten behoeve van de markt wordt de aula van Talentstad omgebouwd tot marktplein waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. De organisaties kunnen hun informatie uitstallen op tafels, waar leerlingen langs kunnen lopen om zich verder te laten informeren.

Organisaties die Maatschappelijke Stage-plekken willen bieden, hebben de mogelijkheid om voorafgaand aan de markt de workshop ‘MaS-vacatures maken’ te volgen. Hierin wordt aandacht besteed aan het formuleren van klussen voor maatschappelijke stagiairs in vacatures, maar ook ingegaan op de mogelijkheden die organisaties – soms zonder het zelf te weten – bieden in het kader van de MaS. Deze workshop staat gepland op maandag 28 maart 2011 van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden voor de MaS-markt kan tot en met 8 april middels het inschrijfformulier op www.maszwolle.nl . Meer informatie en aanmelden voor de workshop ‘MaS-vacatures maken’: Vrijwilligerscentrale Zwolle, (038) 422 52 00.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)