Senioren Sport- en Beweegdag op de Pelikaan

Zwolle – Senioren zijn op sportpark de Pelikaan een bekend verschijnsel. WijZ en de samenwerkende verenigingen van het sportpark sloegen de handen ineen en daaruit ontstonden aantrekkelijke sportmogelijkheden.

Op woensdagmiddag 20 april a.s. kunnen Zwolse senioren kennis maken met het nieuwe aanbod tijdens de Senioren Sport- en Beweegdag. Tijdens deze middag zijn er activiteiten om uit te proberen, te bekijken en er is informatie over de structurele mogelijkheden van het aanbod. Olga Commandeur, bekend van het dagelijkse TV-programma Nederland in Beweging, verricht de opening in de vorm van een inspirerende warming up.

 

De actieve senioren en hun vrienden, vriendinnen, kennissen en buren; iedereen mag deelnemen aan de Senioren Sport- en Beweegdag op woensdag 20 april a.s. Deze dag is onderdeel van Fit for Life Nederland (een initiatief van onder meer NOC*NSF en het NISB) dat sportpark de Pelikaan in de Nationale Sportweek heeft uitgekozen voor hun landelijke praktijkdag.

Het middagprogramma vangt aan om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch en de warming-up waarna van 13.30 uur tot 14.15 uur en van 14.45 uur tot 15.30 uur deelgenomen kan worden aan verschillende sportieve workshops als klootschieten, nordic walking, bridge, fietsen, voetbal, tennis, fithockey, korfbalfit, discgolf en sportief wandelen.

De deelname aan het middag-programma kost 2,50 euro p.p. Dit is inclusief lunchpakket, 2x koffie/thee, sportdeelname en een attentie. De deelname-kaarten zijn vanaf vrijdag 18 maart a.s. verkrijgbaar op de volgende WijZ-locaties in Zwolle: Werkeren (Stadshagen), De Terp (Diezerpoort) en de Riethoek (Zwolle-Zuid). Voor informatie: email info@wijz.nu of tel. 038 8 515700 (Janneke de Groot)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)