Monique Collignon zorgt voor modespektakel in Zwolle!

Zwolle – Landelijke première op Deltion Fashion Gala op vrijdag 25 maart a.s. “Zwolle gaat op 25 maart weer knallen als modehoofdstad van het Noorden!” Aan het woord is Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect.

Plan Effect organiseert op vrijdag 25 maart voor de derde maal een het exclusieve Deltion Fashion Gala, op de Deltion Campus in Zwolle. Het unieke van het evenement is dat het de organisatie gelukt is om dit jaar een landelijke Haute Couture Première naar Zwolle te halen, van de topcouturier Monique Collignon! De laatste voorbereidingen… Na maanden van voorbereidingen komt nu de datum van 25 maart in zicht. Het organisatieteam Plan Effect is dan nu ook bezig om de puntjes op de i te zetten voor de organisatie van het evenement. “Het is mooi om te zien hoe dit evenement door het Zwolse bedrijfsleven en het Zwolse publiek is opgepakt. Veel bedrijven hebben ondanks de crisis weer een bedrijfstafel afgenomen om hun relaties te fêteren”. Daarnaast is dit evenement ook een unieke gelegenheid voor modeminnend Zwolle om eens een Haute Couture Première bij te wonen. Want die zijn normaal alleen in het Westen van het land en daarbij ook nog eens voor een select publiek. “En wij bieden nu iedereen de gelegenheid om dit modespektakel te bezoeken!”, aldus Aline Hofstee.  

Monique Collignon gunt Zwolle de primeur
Monique Collignon is één van Nederlands topontwerpers. Als geen ander weet zij hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet: sexy, gedurfd maar toch chic. De clientèle die Monique Collignon aanspreekt met haar haute couture collecties zijn zelfbewuste, gedistingeerde vrouwen. Geen trendvolgers, maar vrouwen die midden in het leven staan. De creaties van Monique Collignon zijn een lust voor het oog. Normaal worden de premières in Amsterdam georganiseerd, maar dit jaar gunt Moniwue Zwolle de primeur!

De modetop uit de regio
Het Deltion Fashion Gala begint met een modeshow van exclusieve regionale modezaken. De nieuwste modetrends van Noa Noa en SJANNE, lingerie van Lajet, schoenen van Dicapolavori, brillen van Nico Brillen en de laatste haartrends verzorgd door Hair Plaza. Ook het Deltion College levert met hun mode-opleiding een bijdrage aan het Fashion Gala. Het belooft een feestelijke avond te worden met een exclusieve ontvangst, een fantastische modeshow en een spetterende afterparty tot in de kleine uurtjes! De catering is in handen van Libije’s food on Tour.

Kaartverkoop
Kaarten kan men voor 50 euro bestellen via de website van het Deltion Fashion Gala http://www.deltionfashiongala.nl/. Op de website kan men verder ook alle informatie vinden over het programma.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)