Laat je trakteren door het Stedelijk Museum Zwolle!

Zwolle – Museumweekend: Gratis toegang! Het weekend van 2 en 3 april is het weer museumweekend in Nederland. Met als thema: Laat je trakteren door een museum! Het Stedelijk Museum Zwolle trakteert haar bezoekers op een rondleiding.

Op zondagmiddag zal om 13.30, 14.30 en 15.30 uur een rondleiding worden gegeven door het historische Drostenhuis. Waar zich onder andere de unieke 18e eeuwse keuken bevindt. Kunstenaar Kees Klaassen zal de bezoekers trakteren op demonstraties met het mechanische tentakel dat in het trappenhuis van het museum is geëxposeerd. Tevens is er gelegenheid om de expositie State of the Arts 2011 te bezoeken. 44 geselecteerde Zwolse kunstenaars presenteren hier hun werk. Wie is toonaangevend of vernieuwend als architect, vormgever, beeldend kunstenaar, filmer, illustrator of fotograaf?

Bij deze expositie hoort een publieksprijs, het Michaeltje, die wordt uitgereikt op 10 april. U kunt voor deze prijs nog stemmen. De stemformulieren zijn bij de balie verkrijgbaar. In de vernieuwde Museumcoffeeshop kan men genieten van een consumptie. Dus laat u trakteren door het museum!!!!!!

Openingstijden: zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en zondag van 13.00 – 17.00 uur

Locatie:
Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41, Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)