University of Dance pakt uit in Hedon!

Zwolle – Na twee zeer succesvolle edities met o.a. The Flexican en Sunnery James & Ryan Marciano (uitverkocht) staat alweer de derde editie van University of Dance (UOD) op het programma van poppodium Hedon.

De derde UOD brengt niemand minder dan Quintino, Bassjackers en Bizzey naar Zwolle toe, aangevuld met de Zwolse DJ’s Casper Grey en Mark LaRocca. University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert. De naam Quintino spreekt internationaal voor zichzelf, met wereldwijde boekingen en succesvolle releases. Quintino is verantwoordelijk voor succes producties als Girls, Supersonic, Rap Das Armas, Heaven en knalt dit jaar in de dance charts met zijn release Feel it! Sterke producties in combinatie met zijn DJ skills heeft er toe geleid dat Quintino behoort tot de top van de Internationale dance scene, waardoor hij een echte headliner is van University of Dance samen met de Bassjackers.
Als houseliefhebber moet je inmiddels Bassjackers kennen, want de producties met o.a. Sidney Samson, The Flexican en PartySquad maken de heren nationaal en internationaal naam in dance charts! Internationaal gaan de heren hard met veel buitenlandse optredens (o.a. Australie, Indonesie, Verenigde Staten en Zuid Afrika) en nationaal wordt er geen festival overgeslagen. Momenteel heeft Bassjackers samen met The Flexican een wereldhit te pakken met Kefaya en support niemand minder dan DJ Tiësto hun releases. Bizzey kennen we natuurlijk o.a. van zijn werk met Don Diablo (Music is my Life en Too Many Times) en deed Hedon al eerder aan samen met Jim Aasgier en Nizzle als Yellow Claw. Bizzey is meer dan een MC, hij is een artiest die als rode draad van de avond fungeert. Casper Grey is een Zwols DJ talent dat het tot ver in het buitenland heeft geschopt. Met zijn aanstekelijke, uplifting clubsound liet Casper eerder al dansvloeren ontploffen in de grote clubs van Nederland, maar ook in o.a. Frankrijk, Zweden en op Ibiza is hij een smaakmaker. Zwolle kent hem van zijn zaterdagavond-residence in Even Dansen. Mark LaRocca is eveneens toegevoegd aan de line-up, want als Zwols talent was hij een smaakmaker op de twee eerdere edities van UOD. De visuals zijn in handen van The Wonderboys, deze zullen de avond visueel aan elkaar mixen. Kortom de lente trap je leerzaam af bij University of Dance. Get your tickets fast!

3RD UNIVERSITY OF DANCE

Line-up:
QUINTINO // BASSJACKERS // BIZZEY // CASPER GREY // MARK LAROCCA

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Zaterdag 2 april 2011
Open: 23:00 -04:00 uur
Entree: € 12,50
Minimum leeftijd: 18 jaar

Helaas gaat de eerder aangekondigde komst van Hardwell niet door vanwege andere verplichtingen.  

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en, mits niet uitverkocht, op de avond aan de kassa van Hedon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)