Twee Duo-concerten voor De Bazuin

Zwolle – Zowel op zaterdag 2 april als op vrijdag 8 april organiseert Christelijk Harmonieorkest De Bazuin uit Zwolle een duo-concert.

dubbelduo_470.jpg

Op zaterdag 2 april is er een gezamenlijk concert van het A-orkest van De Bazuin met het harmonieorkest van Jubal uit Dedemsvaart. Bijna een week later is het de beurt aan de jeugdorkesten van De Bazuin. Zij verzorgen samen met jeugdkoor Konstantijn een concertavond. Voor beide avonden is gekozen is als locatie gekozen voor het Cultuurhuis aan de Werkerlaan in Stadshagen. Voor het A-concert van De Bazuin is het jaarlijkse voorjaarsconcert dit keer een try-out voor het Muziek- en Zangfestival op Schiermonnikoog, waar het orkest op 28 mei aan deelneemt. Het voor deze dag ingestudeerde stuk “Trimbeka” van Carl Wittrock moet op 2 april dan ook staan als een huis. Het publiek kan rekenen op een gevarieerd programma met stukken als “King Kong Soundtrack Highlights” en “Woman in white”. Het A-orkest speelt onder leiding van Martijn Krijnen.
Ook gastorkest Jubal uit Dedemsvaart heeft aangekondigd om voor de komst naar Zwolle extra goed voor de dag te komen. Zij spelen onder andere “Highlights from Joseph” van Andrew Lloyd Webber. Een goed duo-concert verdient een gezamenlijk uit te voeren slot. Hiervoor is gekozen voor “Bessarabyanke” van Sjaak van der Reijden. Op vrijdag 9 april wordt het Cultuurhuis ’s avonds overspoeld door vooral jeugdige muzikanten en zangers. Het opstapensensemble en het B-orkest van De Bazuin zorgen samen met koorschool Konstantijn voor een muzikale avond waar deelnemers en publiek veel plezier aan zullen beleven. Alle drie deelnemende groepen nemen een gedeelte van de avond voor hun rekening. Samen verzorgen ze de finale met nummers van Trijntje Oosterhuis, de Blues Brothers en Elton John.

Entree 2 april: € 7,50 voor volwassenen / € 5,00 voor kinderen
Entree 8 april: € 5,00

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)