FC Zwolle-spelers bezoeken Ferdinand in De Vogellanden

Zwolle – FC Zwolle-spelers Jeroen Drost en Rudi Jansen bezochten Ferdinand Riezebosch op 28 maart in De Vogellanden. De 16-jarige Ferdinand Riezebosch revalideert in De Vogellanden na een hersenstaminfarct dat hij kreeg op 31 januari 2011.

ferdinand_fc_zwollle_470.jpg
Eigen foto

De voetballers brachten Ferdinand een bezoek om hem een hart onder de riem te steken en hem succes te wensen met zijn revalidatie. Hoewel Ferdinand officieel Feyenoordfan is, is hij ook een regelmatige bezoeker van FC Zwolle. Hij kent de spelers en gaat graag naar thuiswedstrijden van de Zwolse club, die het op dit moment goed doet. Ferdinand, afkomstig uit Mastenbroek, is zelf ook fervent voetballer bij de lokale voetbalvereniging VV ’s Heerenbroek. Ferdinand werkt hard aan zijn herstel en hoopt in de toekomst de PABO-opleiding te kunnen gaan volgen.

FC Zwolle United
De maatschappelijke tak van de Zwolse club onder de naam FC Zwolle United is een succes! Samen met de partners krijgen bestaande en nieuwe (maatschappelijke) projecten de inhoud die past bij hun omgeving en betekenis! FC Zwolle United zal in de komende jaren verder groeien. Als organisatie, maar ook in maatschappelijke zin binnen de regio Zwolle. Het begrip BVO krijgt een nieuwe betekenis voor FC Zwolle: Betrokken Voetbal Organisatie. Door mensen, voor mensen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)