Stap op en step mee tijdens de ‘opstepdag’ in Zwolle

Zwolle – Een vrije en betaalbare buitensport (tevens gezond vervoer). Nederlanders zijn zich steeds bewuster van het feit dat hun gezondheid in relatie staat met regelmatig of meer bewegen. En meer bewegen bewerkstellig je door werkelijk ook een bewegingsvorm (of sport) te kiezen die je vaak en overal kan beoefenen, die laagdrempelig is en ook vooral leuk en betaalbaar is op de langere termijn.

Daarom organiseert de Nederlandse Autoped Federatie zaterdag 16 april 2011 de landelijke opstepdag. Op vele  locaties in heel Nederland kunt u ‘opstappen’ en zo kennis maken met het steppen als vervoer, recreatie of sport. Zo kunt u een recreatief tochtje steppen of aan een steptry-out meedoen. De autoped kent de afgelopen jaren een opmars in het straatbeeld van Nederland. Niet verwonderlijk, want veel mensen ontdekken de gezonde eigenschappen die de autoped te bieden heeft, of het nu gaat om een recreatief vervoermiddel, de perfecte manier om het figuur en de algehele conditie op peil te houden of een pure sportmachine… Alles is mogelijk!
Ook in Zwolle kunt u op 16 april a.s. kennis maken met dit gezonde vervoersmiddel. Vanaf 10.00 t/m 16.00 uur bent u van harte welkom op de Grote Kerkplein in Zwolle. Hier vindt u een stand en kan u een proefritje maken op de step en u laten voorlichten over de autoped als vervoer, recreatie en sport.  Alle opsteppunten in het land en meer info vindt u op www.opstepdag.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)