Meisje beroofd van fiets

Zwolle – Een 18-jarige inwoonster van Zwolle werd op woensdag 30 maart rond 01.45 uur door twee onbekende mannen beroofd van haar fiets op de Kamperstraat. Een van de mannen gaf een trap tegen de fiets van het meisje waardoor zij ten val kwam. De andere jongen greep toen het meisje op de grond lag haar fiets en reed ermee weg.

 politie_logo_4.jpg

De andere jongen sprong achterop waarna beide mannen verdwenen in de richting van de binnenstad. De twee mannen die de fiets meenamen zijn rond de 20 jaar, hebben donker haar en donkere ogen en zijn mogelijk van Zuid-Europese afkomst. De mannen waren in het donker gekleed en reden weg op de wit/bordeaux-rode Spartafiets van het slachtoffer. Op de fiets zat een rieten mand. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Meisje beroofd van fiets”

  1. Geert weet vast wel raad! Ohnee, die is bezig met het “ontmaskeren” van de profeet Mohammed. Sterke leider inderdaad. Hahaha, wat een clown. Je zou maar op hem gestemd hebben! Wie is er zometeen aan de beurt? Abraham? En waar die dan echt de mosterd haalt?

  2. Volgens mij sla je iets door Jhon, wat heeft Geert hier mee te maken was die der bij of zo?Trouwens 1,5 miljoen kiezers hebben op Geert gestemd maar het zullen allemaal wel tokkies zijn of niet Jhon?

Reacties zijn gesloten.