Toneelgroep De Voorst speelt: “Dan Liever de Plomp in!”

Zwolle – Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april a.s. (om 20.00) vinden weer de jaarlijkse voorstellingen plaats van toneelgroep de Voorst uit Westenholte. Deze voorstellingen worden opgevoerd in wijkcentrum “Het Anker”.

Ervaring leert dat de zaal beide avonden vol zit en dat het publiek wordt getrakteerd op een avond heerlijk lachen. Dit jaar speelt toneelgroep “de Voorst” het blijspel “Dan Liever de Plomp in!”. Het stuk gaat over Cornelius die na een jaar studie op bezoek komt bij zijn oom en tante. Die hebben als verrassing zijn oude hobby, zijn buikspreekpop,  helemaal voor hem opgeknapt. Hij is er dolblij mee, maar zijn aanstaande verloofde is er minder gecharmeerd van. Een poging om de pop vervolgens tijdelijk te verbergen mislukt jammerlijk. Als oom Johan en tante Emily dan ook nog een voorstelling willen, moet alle creativiteit worden aangewend om ze niet teleur te stellen. Samen met Armand, de butler, wordt een plan bedacht. De uitvoering van dit plan blijkt echter moeilijker dan gedacht en het wordt steeds lastiger om iedereen in de waan te laten dat er niets aan de hand is. De buikspreekpop drijft Cornelius en zijn verloofde uit elkaar. Zou de liefde wel stand houden? Passen ze wel bij elkaar? Of zorgt de pop er voor dat Cornelius toch het ware geluk vindt?

Kaarten voor de voorstelling kosten € 6,– in de voorverkoop en € 8,– aan de zaal. In de voorverkoop kunt u de kaarten kopen bij de tabakshop van de C1000 aan het Petuniaplein in Westenholte of door een mailtje te sturen naar jan@veurman.demon.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)