Nieuwe namen Next Best Band Tour

Zwolle – Dudettes en Birth of Joy op volgende 4 edities Next Best Band Tour. Vandaag zijn de twee nieuwe bands bekendgemaakt die met Next Best Band op tour gaan naar 4 poppodia: Dudettes en Birth of Joy.

dudettes_web_470.jpg
Dudettes (Eigen foto)

De Next Best Band Tour reist dit voorjaar drie keer langs vier vooraanstaande podia in Nederland: 013 Tilburg, Patronaat Haarlem, Hedon Zwolle en Tivoli Utrecht. Op dit moment is ronde 2 van de tour in volle gang en spelen Woot en F nog op 14 april (Tivoli Utrecht) en 21 april (Hedon Zwolle). Vandaag is bekend gemaakt dat Dudettes en Birth of Joy de volgende twee bands zijn die met Next Best Band meegaan op tour langs de 4 poppodia.

birth_of_joy_web_470.jpg
Birth of Joy (Eigen foto)

Dudettes
De rockchicks van Dudettes lanceerden 1 april de eerste single van hun in de VS geproduceerde debuut album ʻFuel For Flying Hormonesʼ. De band bestaat zo’n 2 jaar en heeft in die tijd al een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Nu zijn ze klaar om Nederland te veroveren. Rauwe energieke poprock!

Birth of Joy
Het rocktrio Birth of Joy maakt vuige dansbare orgel rock ’n roll. Met een minimale bezetting van groovende drums, een scheurend orgel en rauwe gitaarlijnen laat Birth of Joy the Doors uit de dood herrijzen. In 2010 bracht de band hun debuutalbum uit en een nieuwe EP wordt tijdens de Next Best Band Tour gereleased.

Muzikaal vertier
De Next Best Band Tour brengt meer dan alleen de beste nieuwe bands. Elke donderdagavond is er naast de bands namelijk veel muzikaal vertier te beleven tussen en tijdens de optredens. Denk aan een kekke presentatie, maffe muziekigheden en een popquiz waarmee 2 kaarten te winnen zijn voor Solar Weekend. De optredens worden tijdens de touravonden live uitgezonden via livestream op www.nextbestband.nl/tour.

Data waarop Birth of Joy en Dudettes spelen:

12 mei:   013 Tilburg
19 mei:   Patronaat Haarlem
26 mei:   Hedon Zwolle
9 juni:     Tivoli Utrecht

Aanvang: 20.00u. (Tivoli: 19.30)
Entree: 7 euro (CJP/studenten 5 euro)

Meer info: www.nextbestband.nl/tour

De Next Best Band Tour wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Haarlem, gemeente Tilburg, gemeente Zwolle, Seaman’s Shot, 101TV, MusicFromNL en Jimmy Alter.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)