Uitreiking fiets aan winnaar sms-puzzelwedstrijd

Zwolle – Op woensdagmiddag 6 april reikt Robert Scholma, directeur van De Verre Naasten uit Zwolle, een gesponsorde fiets uit aan Evert Jan Plaggenmarsch uit Dalfsen.

Hij is winnaar van de sms-puzzelwedstrijd die De Verre Naasten afgelopen winter plaatste in het Nederlands Dagblad. Door de oplossing te sms’en doneerden de puzzelaars – via hun beltegoed – drie euro voor het werk van De Verre Naasten. Daarmee kan De Verre Naasten wereldwijd projecten uitvoeren op het gebied van zending en hulpverlening.

Sms-puzzelwedstrijd
De Verre Naasten plaatste de advertentie met de sms-puzzelwedstijd vorig jaar december in de landelijke puzzelbijlage van het Nederlands Dagblad. Door de oplossing NAAST te sms’en naar 4333 maakten de deelnemers kans op een fiets, gesponsord door Steven Koelewijn Bike Totaal uit Spakenburg. Daarnaast deden de deelnemende puzzelaars tegelijkertijd een donatie van drie euro aan De Verre Naasten. In totaal kwamen er 120 sms’jes binnen. Naast de gesponsorde fiets, zijn er onder de deelnemers die hun adresgegevens achterlieten op www.deverrenaasten.nl vijf boeken verloot over het werk van De Verre Naasten op het Indonesische eiland Papoea.

Fondsenwerving nieuwe stijl
Met een dergelijke sms-puzzelactie probeert De Verre Naasten nieuwe mogelijkheden uit om geld te werven voor haar mooie, wereldwijde werk. Geven via sms en online doneren via social media zullen in de toekomst meer en meer ingezet worden, naast het geven via acceptgirokaarten en automatische incasso’s. Sms’en voor het goede doel kan nog steeds: sms HAND naar 4333 en doneer daarmee € 3,- voor studiebeurzen voor Zuid-Afrikaanse jongeren.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)