Programma IJsseldeltadag bekend!

Zwolle – Doe op 14 mei a.s. mee met het Nederlands record koe schilderen bij de Geallery. Op 14 mei a.s. is het weer zover, de IJsseldeltadag 2011! Laat u op zaterdag 14 mei a.s. verrassen in Mastenbroek door alle activiteiten die georganiseerd worden.

Deze week is het programma bekend gemaakt. Er worden ook dit jaar allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het complete programma voor de IJsseldeltadag is te vinden op www.ijsseldeltadag.nl. Polder Mastenbroek. Op 14 mei 2011 kunt u tijdens de open dag van Nationaal Landschap IJsseldelta genieten van verschillende activiteiten in Mastenbroek. Rondom het thema ‘Er op uit in de IJsseldelta’ is er van alles te doen. Negen verschillende locaties in Mastenbroek openen hun deuren. Bij diverse agrarische bedrijven kunt u een kijkje nemen in de stal, maar ook de school, kerk, Geallery en het Trefpunt in Mastenbroek nodigen bezoekers uit om binnen te komen kijken.

Nederlands record Koe schilderen bij de Geallery
Op 14 mei a.s. kunnen bezoekers zelf een streepje bijdragen om het Nederlands record koe schilderen te vestigen. Op een doek van 2 bij 3 meter wordt samen met zoveel mogelijk bezoekers een koe geschilderd. Meedoen kan bij de Geallery op de Nieuwe Wetering 16, tussen 10.00 en 17.00 uur. Om 10.00 uur wordt het koe schilderen officieel geopend en daarna is het aan de bezoekers om, onder begeleiding, een fantastisch koeien schilderij te maken.

Activiteiten voor alle leeftijden
Natuurlijk is de IJsseldeltadag ook dit jaar weer voor kinderen een festijn. Niet alleen zijn er bij veel locaties dieren om te aaien, kinderen kunnen ook geschminkt worden of meedoen aan een workshop. Verder is er een theatervoorstelling en kunnen ze skippyballen op skippy-animals. De IJsseldeltadag is niet alleen voor kinderen een bezoekje waard, er is voor ieder wat wils. Denk aan picknicken met een knapzak, diverse proeverijen, bekijken van een expositie en bezichtigen van de kerk. Kom naar Mastenbroek en laat u verrassen! Kijkt u voor het complete programma op www.ijsseldeltadag.nl en voor de laatste updates volgt u ons op twitter, www.twitter.com/ijsseldeltadag.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)