Dubbelgreepdag 16 april a.s.

Zwolle – Op zaterdag 16 april 2011 vindt de jaarlijkse muzikale Dubbelgreepdag plaats in de Doopsgezinde kerk aan de Wolweverstraat te Zwolle. Om 10.00 uur starten de violisten en cellisten met hun uitvoering en geven om 13.00 uur het stokje door aan de pianisten. Om 15.30 is er een algemene voorspeelmiddag en om 19.30 zijn de volwassen leerlingen aan de beurt. Al deze concerten zijn gratis te bezoeken.

Docentencollectief Dubbelgreep bestaat uit 26 enthousiaste gediplomeerde docenten die muzieklessen verzorgen in Zwolle. Zij geven instrumentale lessen voor alle leeftijden en op alle niveaus. De lessen zijn doorgaans individueel, maar er is veel aandacht voor samenspel. Voor informatie kunt u kijken op www.dubbelgreep.nl  of bellen met 06 10375042.

Het gaat goed met Dubbelgreep. Veel muziekscholen in het hele land moeten bezuinigen en docenten naar huis sturen, vanwege de steeds afnemende geldstroom vanuit de overheid. Dubbelgreep werkt al sinds haar oprichting (20 jaar geleden) zonder overheidssubsidie, en heeft haar docententeam dit jaar uitgebreid met maar liefst zes docenten! Onlangs sloot Carmen Hovestad zich bij Dubbelgreep aan als zangdocent (lichte muziek). Carmen is onder andere dirigent bij Koorschool Konstantijn, zangeres bij de band ‘Almost Acoustic’ en werkte als zangcoach en kinderbegeleider bij de musicals ‘Ciske de Rat’ en ‘A Christmas Carol.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)