Wijkplatform Wipstrik

Zwolle – Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt bewoners van de Wipstrik uit voor het wijkplatform Wipstrik op woensdag 13 april 2011. De bijeenkomst vindt plaats in het wijkcentrum de Bestevaer en begint om 19.30 uur.

Tijdens de opening wordt de nieuwe wijkbeheerder Bianca op de Weegh aan u voorgesteld. Projectleider Frist Michel geeft een toelichting op de diverse verkeersprojecten in de wijk zoals de herstructurering Ceintuurbaan, de invoering van een 30 KM zone en de wegwerkzaamheden op de Hanekamp. Verder komen actualiteiten rond het inlooppunt Abel Tasmanstraat 19 en het horecapaviljoen Park de Wezenlanden aan de orde.

Om 19.00 uur wordt een inloopspreekuur gehouden voor wijkbewoners die vragen en/of opmerkingen hebben met een individueel karakter. Tijdens het spreekuur staan de wijkwethouder, de wijkmanager en de wijkbeheerder u rechtstreeks te woord. U kunt gewoon naar het spreekuur toe zonder u vooraf aan te melden.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Wijkplatform Wipstrik”

  1. Ik ben zeer benieuwd hoe het staat met het horecapaviljoen in Park de Wezenlanden. Wordt daar nu wat gebouwd of blijft dat voorlopig een plein?

Reacties zijn gesloten.