Cursus stresshantering bij kanker

Zwolle – Meer rust in je hoofd en je lichaam ontspannen: dat kun je leren. In De Zonnesteen wordt de cursus stresshantering gegeven. De cursus is bestemd voor mensen die last hebben van spanningsklachten tijdens of na een behandeling van kanker. Ook als dit al langer geleden is.

De cursus is gericht op bewustwording in het omgaan met spanning, pijn, angst en vermoeidheid. Je leert je denken te observeren, het contact met je lichaam te ontwikkelen en meer bewust te zijn van je grenzen en wat je nodig hebt. Een praktisch programma, direct toepasbaar in je dagelijks leven. Op het programma staan korte inleidingen, verschillende ontspanningsoefeningen, meditaties en eenvoudige zachte bewegingsoefeningen. Je krijgt oefenopdrachten mee voor thuis. De kracht van de cursus ligt in het dagelijks oefenen op een manier die bij jou past. Wekelijks wissel je in de groep ervaringen uit, bespreek je waar je tegen aan loopt en ontvang je tips.

De cursus, die start op maandag 9 mei, bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur onder leiding van een ervaren trainer. De kosten voor de gehele cursus zijn 30 euro.

Info en aanmelding: www.zonnesteenzwolle.nl; zonnesteenzwolle@gmail.com;

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)