Bonnenactie WVF voor voetbalcourt

Zwolle – Om onder andere een voetbalcourt op sportpark De Weide Steen te kunnen realiseren, houdt voetbalvereniging WVF een speciale actie met boekjes met kortingsbonnen. Mensen die WVF een warm hart toedragen kunnen deze voor 20 euro kopen en krijgen dan honderden euro’s korting bij de deelnemende bedrijven.

2011-04aprafbeeldingboekje.jpg

Vanaf 16 april gaan jeugdleden van de club langs bij familie, vrienden, bekenden en van deur tot deur. Zij vragen mensen om in te tekenen op een lijst voor de bonnenboekjes. In deze boekjes zitten bonnen voor honderden euro’s bij deelnemende bedrijven. Dat zijn onder andere Bas Autowas, McDonalds, C1000 Schokker, Anytime De Weste, Sport-Inn, , De Wok, Palthe Stomerijen, Bloemenhuis Gerbera, Autobedrijf Kok, Kip2Day en Schutte Tweewielers.

De jeugdleden leveren op 7 mei de intekenlijsten in, waarna zij in de periode van 7 tot en met 14 mei de boekjes langsbrengen bij de bestellers. Op de boekjes staat een uniek nummer. Daarmee maakt de eigenaar kans op een buitenbarbecue ter waarde van meer dan 700 euro. Mocht blijken dat na 8 mei geen van de jeugdleden langs is gekomen, e-mail dan naam, straatnaam, huisnummer, postcode, plaatsnaam, telefoonnummer en het aantal bonnenboekjes naar info@wvf.nl . Dan zorgt de vereniging dat de besteller de boekjes alsnog in huis krijgt. De winnaar van de barbecue wordt op 20 mei bekendgemaakt via www.wvf.nl  . Ook de jeugdleden kunnen iets winnen. Wie de meeste bonnenboekjes aan de man brengt, wint de spelcomputer Playstation 3.

De opbrengst van deze actie gebruikt WVF om de jeugd van de club te ondersteunen. Dat door middel van voetbalkleding, materialen, maar ook opleiding en faciliteiten. De vereniging wil bijvoorbeeld een voetbalcourt op sportpark De Weide Steen realiseren. Daar kunnen jeugdleden volop lekker voetballen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Bonnenactie WVF voor voetbalcourt”

  1. Strak plan. Ze bellen dus vanzelf wel aan, maar ook in Stadshagen? Aan de bedrijven te zien, is het nogal een Westenholten’s ding. Nou ja, alle jeugdleden krijgen dus ook boekjes mee. Aan dat boekie kom ik wel.
    Is er ook al een schets hoe die court eruit moet zien? (nieuwsgierigheid én verkoopt beter denk ik)

  2. Cafe ??t Plein: 4 bier halen, 2 betalen….is 1 van de aanbiedingen. Mooi wat van die coupons verzamelen van mensen die ze niet (willen) besteden 8)

Reacties zijn gesloten.