Doepark Nooterhof ongekend populair

Zwolle – Zondagmiddag vond in Doepark Nooterhof de streekmarkt De Smaak van Zwolle plaats. Tijdens de zeer goed bezochte streekmarkt, die georganiseerd werd door Harry De Smaakspecialist en Doepark Nooterhof, kon het publiek kennismaken met producten van leveranciers uit de directe omgeving van Zwolle. Het was prachtig weer dus was het er mede daardoor erg druk en gezellig. Het terras was vol en de kinderen speelden in het waterpretpark. Het is niet de eerste keer dat Doepark Nooterhof zich kan verheugen op een massale belangstelling van de Zwollenaren. Sinds de ingrijpende renovatie van Nooterhof is het met goed weer een grote trekpleister voor jong en oud.

16_april_2011-35.jpg

Alle bedrijven die deelnamen zijn gevestigd binnen een straal van 30 kilometer rondom Zwolle, zodat er ook sprake was van een echte streekmarkt. Naast de markt was er genoeg vertier in het park, met name voor de kinderen. Zo vond er in het ’theater’ een FitKid4lijf-evenement plaats. Daar stond beweging en gezonde voeding centraal. Elk kwartier werden er beweegspelletjes voor kinderen georganiseerd. Bezoekers aan de markt konden kennismaken en proeven van de allerlekkerste kazen, op natuurlijke wijze geteelde groenten en fruit, heerlijke wijnen, streekbier, smaakvol ambachtelijk gebakken brood en andere regionale producten. Harry Schonewille, de Smaakspecialist en Doepark Nooterhof organiseerden samen deze streekmarkt, die een vervolg was op de eerdere edities van De Smaak van Zwolle. Deelnemende bedrijven waren onder meer Landwinkel De Huppe, Bierbrouwerij Hettinga Bier, Korenmolen Windlust, Bakkerij de Broodmolen, Taart en Wijn catering, Wijnkoperij Henri Bloem, Wijngoed De Reestlandhoeve en Boerderij De Panhof.

16_april_2011-37.jpg

16_april_2011-67.jpg

16_april_2011-89.jpg

Doepark Nooterhof, onderdeel van Landstede, is een park dat bruist van activiteiten die in het teken staan van milieu, natuur en duurzaamheid. Centraal in het park staat het duurzaam gebouwde Earthship, waarin het Theehuis is gevestigd. In het park bevinden zich verder diverse tuinen, waaronder een watertuin voor de allerkleinsten. Doepark Nooterhof is dagelijks open van 10.00 uur tot circa 21.00 uur.

16_april_2011-12.jpg

16_april_2011-28.jpg

16_april_2011-15.jpg

16_april_2011-54.jpg

16_april_2011-96.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Doepark Nooterhof ongekend populair”

  1. Zeer de moeite waard, de nooterhof is een leuke plek geworden om heen te gaan. Vooral de groentetuin spreekt vind ik leuk, maar het geheel ook steeds mooier.

Reacties zijn gesloten.